Sponsor Reklam Film Alt Taraftadır.

25 Mayıs 2009 Pazartesi

Yüzde Yüz Canlı - Live Full İzle

Oyuncular : Eva Mendes , David Krumholtz


Yönetmen : Bill Guttentag

İki kez Oscar kazanmış ünlü yönetmen Bill Guttentag’dan heyecan dolu bir film.Katy(Eva Mendes) bir TV programcısıdır.

Yeni bir reality şov hazırlığında olan Katy’nin projesi para uğruna her şeyi yapmaya razı olan yapımcıları bile zora sokacaktır.

Çünkü Katy,5 milyon dolar için insanların canlı yayında dolu silahlarla Rus Ruleti oynamasını isteyecektir.













Yağmurdan Sonra Filmini Full İzle

Tür : Dram / Politik

Gösterim Tarihi : 26 Aralık 2008

Yönetmen : Görkem Turgut

Senaryo : Görkem Turgut

Yapım : 2008, Türkiye

Oyuncular

Serhan Yavaş (Nuri) , Pelin Batu (Sumru) , Turan Özdemir (Halim) , Demir Karahan (Kadir Çavuş) , Nilgün Belgün (Madem Eleni) , Umut Temizaş (Cemil)

Filmin Konusu : 12 Eylül askeri darbesi sonrasında, düşünce suçu yüzünden yıllarca ağır işkencelerden geçmiş, kapalı cezaevinde yıllarını geçirmiş yazar Nuri İlker, iyi halden dolayı Gökçeada Yarı Açık Cezaevi’ne son 9 ayı için gönderilmiştir.

Burada üzüm bağlarında çalışırken Sumru ile tanışır ve ona aşık olur. Fakat Sumru’nun tamamen farklı dünya görüşlerine sahip cazaevi müdürü Halim’le mutsuz bir evliliği vardır, ama Halim Sumru’ya tutkuyla bağlıdır. Halim’le Nuri’nin de arası daha ilk günden farklı siyasi görüşlerden dolayı gergindir. Nuri’nin yarı açık cezaevine gelmesi olumlu bir gelişme olması gerekirken, hayatına giren bu çiftle işin rengi değişir.

Film, Osman Şahin’in ‘Üzüm Bağları’ isimli öyküsünün ana fikrinden yola çıkılmış ve “Yağmurdan Sonra Her Zaman Gökkuşağı Görünür mü?” alt metniyle kurgulanmıştır. Filmin senaristliğini ve yönetmenliğini yapan Görkem Turgut, senaryoya yan hikaye ve ana karakterlere yeni özellikler katmasıyla, filme başka bir boyut kazandırmıştır.









Kirpi Filmini Full Bedava İzle

Tür : Komedi

Gösterim Tarihi : 30 Ocak 2009

Yönetmen : Erdal Murat Aktaş

Senaryo : Erdal Murat Aktaş , Atay Sözer , Sulhi Dölek (Kitap)

Görüntü Yönetmeni : Alper Derli

Müzik : Orhan Şallıel

Yapım : 2008, Türkiye

Oyuncular : Mazhar Alanson , Güven Kıraç , İrem Altuğ , Birsen Dürülü , İsmail İncekara , Zuhal Topal , Caner Özyurtlu , Murat Serezli , Bahar Akça , Kubilay Penbeklioğlu , Hilal Uysun , Emrah Elçiboğa , Zihni Göktay

İki inatçı düşmanın önceleri küçük çekişmelerle başlayan birbirlerinden intikam alma çalışmaları, karşılıklı misillemelerle büyüyerek çevrelerindeki herkesin başını belaya sokacak ve ülke çapında bir kargaşaya dönüşecektir. 2,5 yıllık bir çalışma sonucunda hazırlanan proje, intikamı en komik halleriyle yorumluyor.

Kirpi; Süper Baba, İkinci Bahar, Alacakaranlık, Yabancı Damat, Kiracı gibi önemli eserlerin sahibi yazar Sulhi Dölek ’in 1996 Büyük Edebiyat Ödülü’nü kazandığı ve ölümünden önce Erdal Murat Aktaş’a ”bana söz verin ve alın bu kitaptan bir film yapın” dediği aynı isimli kitabından uyarlanmıştır.










Kanunsuz Teklif Filmini Online İzle

FİLMİN KONUSU : Film Latin bir ailenin onur ve intikam için yapabileceklerini konu alıyor..”Wilson” okulunda çok başarılı, iyi bir kız arkadaşa ve aileye sahip mutlu bir insanken ailesini korumak için bambaşka bir adama dönüşür.. Babasını öldüren katillere karşı acımasız bir mücadeleye girişen aile, birbirlerine olan bağlılıklarıyla düşmanlarına karşı tek vücut olurlar..Filmin Tek Adresi SinemaGaleri.Blogspot.Com’da bu Filmi Sorunsuzca izleyebilirsiniz..
ilk Filmimizi atmış bulunmaktayız hayırlı uğurlu olsun

John Tucker Ölmeli Filmini Full İzle


Tür : Komedi / Romantik

Yönetmen : Betty Thomas

Senaryo : Jeff Lowell

Görüntü Yönetmeni : Anthony B. Richmond

Müzik : Richard Gibbs

Yapım : 2006, ABD , 87 dk.

Oyuncular : Jesse Metcalfe (John Tucker) , Brittany Snow (Kate) , Ashanti (Heather) , Sophia Bush (Beth) , Arielle Kebbel (Carrie) , Penn Badgley (Scott) , Jenny McCarthy (Lori) , Fatso-Fasano (Tommy)

çok güzel bir gençlik filmi. kendini birşey zanneden havalı bi çocuğa dersini vermek üzere toplanmış 4 kzıın süper maceraları














Hırsız Kral Filmini Full İzle

imdb puanı : 6.3/10
Yapım : 2006
Tür : Fantastik


Oyuncular : George Mackay, Alexei Sayle, Lathaniel Dyer, Alice Connor, Rollo Weeks, Jasper Harris, Aaron Johnson
Yapımcı : Richard Claus
Görüntü Yönetmeni : David Slama
Müzik : Nigel Clarke
Süre : 1 saat, 38 dk.


Filmin Konusu : Annelerinin ölümünden sonra iki küçük kardeş, cimri teyzelerinin yanından kaçarak Venedik’e doğru yola çıkarlar. Burada “Hırsız Kral” Scipio’yla tanışırlar. Bir grup terk edilmiş küçük çocukla birlikte Scipio’nun yankesicilerinin dünyasına adım atarlar. Çok geçmeden peşlerine düşen dedektifin sevgisini kazanırlar ve onları sihirli güçleri olduğuna inanılan atlıkarıncada bekleyen maceralara doğru yol alırlar.


Herkes Onu İster Filmini İzle

Yönetmen : Tommy O'Haver
Senaryo : R. Lee Fleming Jr.
Oyuncular : Kirsten Dunst, Ben Foster, Sisqo, Shane West, Zoe Saldana
Filmin Türü : Komedi, Müzikal
Orijinal Adı : Get Over It
Yapımcı Firma : Ignite Entertainment
Yapım Yılı : 2001
Yapım Ülkesi : ABD
Orijinal Dili : İngilizce
Filmin Süresi : 87 dakika
Resmi Sitesi : http://www.alloy.com/getoverit
Dağıtıcı Firma : UIP
Vizyon Tarihi : 25.05.2001

Filmin Konusu : Berke Landers (Ben Foster), lisedeki son yılının kusursuz bir gelişme göstereceğini düşünmektedir. Çocukluğundan beri tutkuyla bağlı olduğu, hayatındaki en mükemmel kızla, Allison (Melissa Sagemiller) ile beraberdir. Harika bir aşk yaşamaktadırlar ve lisedeki en mükemmel çifttirler. Berke'nin hayatında ilk kez herşey kusursuz bir uyum içinde gelişmektedir. Fakat o, ne kadar yanıldığından habersizdir. Berke için, ilişkileri Anthony ve Cleopatra, Hepburn ve Tracy, Romeo ve Juliette'inki gibidir. Oysa ki Allison için sona ermiş gibidir.

Allison artık okuldaki yeni çocukla, bir müzik grubu üyesi Striker (Shane West) ile çıkmaya başlamıştır. Berke ise, ortalıka terkedilmiş, acı içinde kıvranan ve başı önüne eğik bir biçimde amaçsızca ve bezgin dolanıp durmaktadır. Harika giden ilişkisinin bir anda bittiği herkesin de bileceği gibi, kırık ve acı çeken bir kalp, kolay kolay kendine gelememektedir. Berke'nin tekrar kendine gelme şansı var mıdır? Arkadaşları, Berke'nin Allison'a saplantısını durdurmakta başarılı olamamaktadırlar ve ne yapacaklarını bilememektedirler. Oysa ki, aralarında en akla gelmeyecek kişi olan, Berke'nin en yakın arkadaşının küçük kız kardeşi (Kirsten Dunst) belki de ona beklenmedik bir şekilde bu olayın üstesinden gelmesine yardımcı olabilecek tek insandır...

"Herkes Onu İster / Fet Over It", genç oyunculardan oluşan bir kadroyla çevrilmiş bir film olsa da yönetmen Tommy O'Haver'a göre: 'Gençler filmi sevecekler çünkü karakterlerle özdeşleşebilirler; yetişkinler filmi sevecekler çünkü yapımımız birçok gençlik filminin dolduramadığı bir inceliğe sahip". En başından müzik film boyunca önemli bir unsur olarak yer alıyor. Berke, Allison tarafından terkedildiğinde, hikaye beklenmedik bir şekil alır. Ümitsiz Berke caddede yürürken, Vitamin C'nin önderlik ettiği, bir garage grubunu andıran bir kalabalık ona 'Love Will Keep Os Together" şarkısını söyleyerek eşlik eder. Müzik yıldızı Vitamin C bu sahnede rol alır ve yine 70'lerin bir başka hiti olan"September" şarkısında da son sahnede Sisqo ile düet yapar.

Yapım tasarımcısı Robin Standefer ve sinematograf Maryse Alberti, filme renkli fakat aynı zamanda da klasik bir dizayn verebilmek için ortak hareket ederler. Standefer, savaş sonrası Amerika'yı hatırlatan bir retrospektiften bakarak 50'lerin, 60'larn, 70'lerin, 90'ların ve yeni milenyumun dizaynlarını birbirleriyle etkileşime sokmayı amaçlar ve bu doğrultuda çalışır...




Çelik Şehir Filmini Full İzle

Filmin Konusu : Babalar ve oğulları arasındaki ilişkileri basitçe ele alan Çelik Şehir, Thomas Guiry ve John Heard'ın doğal oyunculuğuyla öne çıkıyor. Filmi izlerken baba ve oğulların yaşadıklarına tanık olacak kendi hayatınızdan kesitler bulabileceksiniz. Bu dram, hapse düşmüş babalarının günahlarıyla baş edebilmek için çaba harcayan iki kardeşin hikayesini anlatırken sizlere hüzünlü anlar yaşatıyor.





































21 Mayıs 2009 Perşembe

Kurtlar Vadisi Pusu 60. Bölüm İzle,Kurtlar Vadisi Pusu

7 Mayıs 2009 Perşembe

Kurtlar Vadisi Pusu 58. Bölüm İnternetten İzle