Sponsor Reklam Film Alt Taraftadır.

16 Nisan 2009 Perşembe

Gerçeğe Çağrı Filmini izle,Gerçeğe Çağrı izle




Gerçeğe Çağrı - Total Recall
Tür : Aksiyon / Bilim Kurgu / Uzay
Yönetmen : Paul Verhoeven
Müzik : Jerry Goldsmith
Yapım : 1990, ABD , 113 dk.

Senaryo : Ronald Shusett , Don O’Bannon , Philip K. Dick (Kitap)
Görüntü Yönetmeni : Jost Vacano

Oyuncular: Arnold Schwarzenegger (Douglas Quaid) , Rachel Ticotin (Melina) , Sharon Stone (Lori) , Ronny Cox (Cohaagen) , Michael Ironside (Richter)
Filmin Konusu: Douglas Quaid (Arnold Schwarzenegger) her gece Mars hakkında rüyalar gören bir işçidir. Meraklanan Quaid, anı transferi yoluyla insanları tatile yollayan Rekall Inc. isimli şirketten Mars tatili satın alır. Fakat anı transferi sırasında meydana gelen bir kaza genç adamın zihnini altüst eder. Kendini bir gizli ajan olarak, Mars’ın zalim hakimi Coogan’a karşı mücadele ederken bulur. Eski dostlar, hatta karısı bile aniden ona düşman olmuştur. Fakat Quaid’in tüm bu yaşadıkları gerçek midir ? Eski anılarını mı hatırlamaktadır ? Yoksa anı transferi sırasında yaşadıkları yüzünden bir hayal mi görmektedir ? Douglas Quaid bu gerçekler ve hayallerden örülü dünyada bir çıkış yolu bulmaya çalışır.


















15 Nisan 2009 Çarşamba

Vampirin Öpücüğü Filmini izle,Vampirin Öpücüğü izle




Yapım: 2008 ~ ABD

Tür: Korku, Romantik

Yönetmen: Joe Tornatore

Senaryo: Katherine Hawkes

Yapımcı: Frank D. Russo, Katherine Hawkes, Joe Tornatore

Görüntü Yönetmeni: Carl Bartels

Müzik: Gordon Mcghie Oyuncular:Daniel Goddard , Katherine Hawkes , Eric Etebari G

Gösterim Tarihi:2009

Vampir'in Öpücüğü Konusu :Seksi olarak bilinen modern vampirler kana susayarak Americanın Orta Batı bölgesini yakıp yıkmaktadırlar. Romantik bir çelişki katil Illuminati'nin de diğerlerinin ölümsüzlüğünü alma arayışı ile vampirler arasında tuhaflıklar BD’nin orta batısına akın eden kan emici vampirlerin, burada aşkla da tamamlanan öyküleri...















Travma Filmini Full Online İzle





Tür : Gerilim
Yönetmen : Marc Evans
Yapım : 2004, İngiltere
Süre : 90 dk.
Oyuncular
Colin Firth, Naomie Harris, Dorothy Duffy, Cornelius Booth
Dermot Murnaghan, Andrew MacLachlan, Bill Maloney
Dave Alexander, Anthony Flanagan, Neil Edmond


Filmin Konusu
Sanatçı olan Ben, hayatının gidişatını tamamen değiştiren bir araba kazası geçirir. Kendisinin bu kazadan sağ olarak kurtulmasının onun için hiçbir önemi yoktur. Çünkü karısı Elisa artık hayatta değildir. Çektiği bu acıyı biraz olsun hafifletmek, kaza yüzünden duyduğu suçluluk duygusundan kurtulmak, her şeye rağmen devam eden hayata kaldığı yerden dönmek zorundadır. Yaşadığı yeri değiştirir, kendini toplamak için psikolojik yardım alır. Hayatına tekrar çeki düzen vermeye çalışan Ben, bir süre sonra gerçekle hayali ayırt edemez olur. Başına gelen bu sarsıcı olay yüzünden aklının uydurduğu görüntülere inanmaya başlar.



BÖLÜM 1



BÖLÜM 2



BÖLÜM 3


İYİ SEYİRLER




demene





Ölümcül Kurtuluş - Fatal Rescue
Yapımcı: Michael Souvignier, Ica Souvignier, Rolant Hergert
Senaryo: Julia Neumann, Sabine Leipert
Oyuncu: Florian Kriener, Martin Höner, Nicolas Landman-Burghardt, Dominic Rickhards
Kurgu: Lars Roland
Görüntü: Henning Jessel

KONUSU

Emilie oğlunu alarak, bitmek üzere olan evliliğinin sancılarını enaz hasarla atlatabilmek için, New York’tanAlmanya’ya, babasının yanına gelir. Babasının yaşadığı kasaba vekasabayı çevreleyen orman geçmişte onun Amerika’yakaçması için en büyük neden olmuştur. Amabugün bu yerin kendisinde yarattığı korkularla yüzleşmekzorundadır. Çünkü çocukluğundan beri girmektençekindiği ormanda canından çok sevdiği oğlu kaybolmuştur.Küçük Toby bulunur ama derin ve etrafıçökmek üzere olan bir kuyunun içindedir. Onukurtarmak için babası ve annesinin çocukluk arkadaşı Mikeseferber olur. İki adam hem Emilie’nin güvenini tekrarkazanmak, hem de gözlerinin önünde kaybolacak ikinci birhayata izin vermemek için ellerinden geleni yaparlar. Emilie iseailesinden bir kişinin daha ormanın gizlerine karışmasına izinvermeyecektir. Toby’nin ölümcül kurtuluşu buüç çaresiz insanın hayatlarındaki hatalarıgözden geçirmesine sebep olacaktır.


BÖLÜM 1


@ Yahoo! Video


BÖLÜM 2


@ Yahoo! Video


BÖLÜM 3


@ Yahoo! Video

İYİ SEYİRLER